ΛΕΣΧΗ ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΩΝ - Ιστορίες για γάτες

2023-01-14

ΛΕΣΧΗ ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΩΝ

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΓΑΤΕΣ

Άλλες γρατζουνάνε, άλλες κάνουν βόλτα στα κεραμίδια, άλλες νιαουρίζουν ναζιάρικα. Όλες έχουν κάτι να πουν.

"Η γάτα που κάθισε στο χαλάκι δεν είναι ιστορία. Η γάτα που κάθισε στο χαλάκι μιας άλλης γάτας είναι ιστορία". - Τζον Λε Καρέ

Έλα να γράψεις τη δική σου εκδοχή! Για εκπαιδευτικούς και για όσες/όσους γράφουν ή θέλουν να γράψουν παραμύθια για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας.

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα 5 εβδομαδιαίων συναντήσεων.                                                                                                    Σύγχρονη και ασύγχρονη επικοινωνία (μέσω zoom).                                                                                                           Δύο σύγχρονες και τρεις ασύγχρονες συναντήσεις.

Τo εργαστήριo συντονίζει ο Θεοφάνης Θεοφάνους

Εγγραφές όλο τον χρόνο.
Κόστος: 50 ευρώ (εφάπαξ) Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής

Τo εργαστήριo συντονίζει ο Θεοφάνης Θεοφάνους

Εγγραφές-πληροφορίες:

theofanis_theofanous@yahoo.gr, yotakotsafti1@yahoo.gr, ekdoseisalati@gmail.com ή στο messenger των εκδόσεων. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6978198751

* O ελληνοκύπριος ποιητής Θεοφάνης Θεοφάνους ζει και εργάζεται στη Φλώρινα. Είναι παντρεμένος και έχει δυο κόρες. Συντονίζει εργαστήρια δημιουργικής γραφής (ποίηση και παραμύθι) για μαθητές σχολικής ηλικίας και εκπαιδευτικούς στο «Εργαστήριο συγγραφής - εκδόσεις Αλάτι». Είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών «Εκπαίδευση και τεχνολογίες σε συστήματα εξ αποστάσεως διδασκαλίας και μάθησης» του ΕΑΠ. Έχει βραβευθεί για το έργο του από ελληνικούς και κυπριακούς φορείς και προτάθηκε τέσσερις φορές για το Κρατικό βραβείο παιδικής λογοτεχνίας Κύπρου με ποιητικές συλλογές του.