Λέσχη Παραμυθάδων - Ιστορίες για γοργόνες

2024-06-07

ΛΕΣΧΗ ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΩΝ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ

Ιστορίες για γοργόνες 

Πώς ξεκινάμε να γράφουμε μια ιστορία;                                                                                                                                 Πώς από μια λέξη, από μια φευγαλέα κίνηση, από έναν ήχο μπορεί να γεννηθεί ένα παραμύθι;                                                                                                                                                                                           Μυστικά, τεχνικές και συμβουλές προς μελλοντικές/ούς ομότεχνες/ους.                                                                 Βήμα βήμα. Από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι το τελικό κείμενο.                                                                                        Ένα οδοιπορικό στο μέρος όπου τ' ασήμαντα έχουν αξία.                                                                                                    Ελάτε να ξετυλίξουμε παρέα το κουβάρι των λέξεων που ενώνει τη γη με τον ουρανό.     

 Για εκπαιδευτικούς και για όσες/όσους γράφουν ή θέλουν να γράψουν παραμύθια για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας. 

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα 5 εβδομαδιαίων συναντήσεων.                                                                                          Σύγχρονη και ασύγχρονη επικοινωνία (μέσω zoom).                                                                                                          Δύο σύγχρονες και τέσσερις ασύγχρονες συναντήσεις.                                                                                               Έναρξη: Παρασκευή 21 Ιουνίου, ώρα 19:30-20:30.                                                                                           Ασύγχρονες: 28 Ιουνίου και 5, 12 και 19 Ιουλίου.                                                                                                                Λήξη: 26 Ιουλίου, ώρα: 19:30-20:30.                                                                                                                                    Κόστος: 50 ευρώ (εφάπαξ) Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής

Τo εργαστήριo συντονίζει ο Θεοφάνης Θεοφάνους 

Εγγραφές-πληροφορίες: theofanis_theofanous@yahoo.gr, yotakotsafti1@yahoo.gr, ekdoseisalati@gmail.com ή στο messenger των εκδόσεων. 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6978198751

* O ελληνοκύπριος ποιητής Θεοφάνης Θεοφάνους ζει και εργάζεται στη Φλώρινα. Είναι παντρεμένος και έχει δυο κόρες. Συντονίζει εργαστήρια δημιουργικής γραφής (ποίηση και παραμύθι) για μαθητές σχολικής ηλικίας και εκπαιδευτικούς στο «Εργαστήριο Συγγραφής - Εκδόσεις Αλάτι». Είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών «Εκπαίδευση και τεχνολογίες σε συστήματα εξ αποστάσεως διδασκαλίας και μάθησης» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Έχει βραβευθεί για το έργο του από ελληνικούς και κυπριακούς φορείς και προτάθηκε τέσσερις φορές για το Κρατικό Βραβείο Παιδικής Λογοτεχνίας Κύπρου με ποιητικές συλλογές του.